Teatre Fòrum. Violència masclista

Teatre Fòrum. Violència masclista

Com va essent habitual els darrers anys, Ara Maó organitza, en el marc del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, un espectacle de Teatre Fòrum, amb improvisació i participació del públic, per crear consciència sobre aquest tema en la societat. Aquest és una xacra que, com veim any rere any en les estadístiques, colpeja el nostre teixit social de manera dura. Així, ens sumam, també com a participants del Consell Municipal d’Igualtat de Maó, a la commemoració d’aquest Dia internacional per tenir com a horitzó l’eradicació d’aquest fet.

L’espectacle tindrà lloc a la plaça Reial a les 12h el proper diumenge dia 26 de novembre. Comptarem amb la companyia Teatre de xoc. Llegirem, també, un manifest per a l’ocasió. Us hi esperam a tots.

3 Comments
 • Ideologia
  Posted at 22:58h, 24 novembre Respon

  que tal si em comptes de dividir i manipular sesgadament les dades reals de violencia domestica perque no comoenceu a ser equitatius i deixeiu ja la ideologia de genere que tan mal esta fent a tothom , homes i dones?

 • Ideologia
  Posted at 22:58h, 24 novembre Respon

  i lo mes important, els nens!

 • aramaó
  Posted at 17:03h, 27 novembre Respon

  No sé què entens per dades reals. Nosaltres ens basam en les dades publicades pel Ministeri de Sanitat i l’Observatori de la dona. I parlen de 830 dones mortes en els darrers 13 anys a mans de les seves parelles o exparelles. Enguany en duim 49. Açò entenem que és un problema social, i com a tal s’ha de tractar. Amb una reflexió profunda de la nostra societat. I començant per l’educació, evidentment, com bé assenyales. Els al·lots necessiten tenir eines per canviar allò que no va bé de la societat.

Post A Comment