Torna el Segon Concurs Jove de Crea-Accions Artístiques

Torna el Segon Concurs Jove de Crea-Accions Artístiques

Torna el Segon Concurs Jove de Crea-Accions Artístiques

Des del Servei de Joventut i l’Àrea d’Igualtat, posam en marxa el Segon Concurs Jove de Crea-Accions Artístiques, dedicat a representar referents masculins positius i relacions respectuoses.

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones (25 de novembre), des de l’Ajuntament de Maó volem promoure i fer visibles altres formes de relacionar-se de forma saludable, basades en el respecte, el consentiment i la diversitat.

Condicions del concurs

Les obres artístiques a presentar abasten un ampli ventall de formats, que van des de l’audiovisual (curtmetratge, esquetx, anunci, TikTok, les històries de l’Instagram…), passant pel disseny gràfic, les il·lustracions i la fotografia, fins arribar als microrelats, la poesia, la música o la dansa. Fins i tot inclou una proposta de campanya de sensibilització a les xarxes socials.

Hi pot participar tota la gent jove de l’illa menor de 30 anys, de forma individual o en grup.

S’estableixen dues categories de premis, per valor de 750 € cada una; la primera, destinada a joves de fins a 18 anys; la segona, per a joves de 19 a 30 anys. El premi serà entregat en forma de val i es podrà gastar als comerços locals, per a la compra de material audiovisual, obra artística i/o literària.

El termini de presentació de les Crea-Accions Artístiques finalitza el dia 20 de novembre de 2022. Es pot consultar tota la documentació, així com les bases del concurs, a www.joventut.ajmao.org. Es pot ampliar la informació contactant amb el Servei de Joventut, mitjançant l’adreça electrònica joventut@ajmao.org.

Maó, com a Ciutat Educadora, estimula l’educació artística, la creativitat i la innovació, fomentant i donant suport a iniciatives culturals, tant d’avantguarda com de cultura popular, com a mitjà de desenvolupament personal, social i cultural.

No Comments

Post A Comment