Un estiu ple d’exposicions a Maó

Exposició Mare

Un estiu ple d’exposicions a Maó

Durant tot l’estiu, des de la Regidoria de Cultura, gestionada per Conxa Juanola, s’ha dut a terme un ampli programa d’exposicions als diferents espais municipals, que han comptat amb una molt bona resposta de públic. A continuació, fem un repàs de totes les exposicions:

Mata Ombres

L’exposició ‘Mata Ombres’, és un projecte solidari que promou la Fundació Vicent Ferrer a Anantapur, Índia, amb un grup d’artistes de Balears, entre els quals hi ha els menorquins Marc Jesús, Zulema Bagur, Paca Florit i Florit Nin. Es podrà veure a Ca n’Oliver del 16 de setembre al 31 d’octubre.

Exposició Mata ombres a Maó

Orígens – Marga de la Llana

‘Orígens’ és l’exposició de l’artista guanyadora del Premi Ciutat de Maó d’Escultura 2020, Marga de la Llana. Es va poder veure del 3 al 30 de setembre a la Sala Sant Antoni de Maó.

Exposició de Marga de la Llana a Maó

Premi Ciutat de Maó de pintura

L’obra titulada Amaiera del pintor Batuel Bayarri Pareja (València, 1988) va guanyar el Premi Ciutat de Maó de pintura 2021, que el jurat va premiar en reconeixement a “la temàtica, la composició, la riquesa cromàtica i l’entreteniment visual”. Les obres finalistes es van poder veure a la Sala d’Audiències del claustre del Carme durant tot el mes d’agost.

Premi Ciutat de Maó de pintura 2021

Retrospectiva – Xavier Salvador

En aquesta exposició retrospectiva, Xavier Salvador va mostrar la serenor i la tranquil·litat que ha trobat a Menorca, on viu i pinta des del 1977 i on ha aconseguit la sinergia perfecta entre artista, entorn i obra. Es va poder veure del 7 de juliol al 27 d’agost a la Sala Sant Antoni de Maó.

Exposició Xavier Salvador

Anantapur a Maó

Del 2 al 30 de juliol, el claustre del Carme va acollir l’exposició ‘Anantapur a Maó’,  en la qual es van poder veure obres de diferents artistes de Menorca i de Mallorca, amb la col·laboració de la Fundació Vicent Ferrer.

Anantapur a Maó

Mare

Mare és un certamen Audiovisual per a la Conservació de la Mar Balear, que posa el focus en allò que d’altra manera romandria ocult a la mirada humana: la diversitat d’un univers submergit teixit per interrelacions d’éssers fabulosos. L’exposició ‘Mare’ es va poder veure del 25 de juny al 10 de juliol a la plaça del nou ascensor.

Exposició Mare

Memento mori – Lucía Vallejo Garay

L’exposició ‘Memento mori’ va servir a Lucía Vallejo Garay per afrontar diferents temes com la mort, la malaltia, les pors, la pintura, els mestres que admira, el color, la creació o els somnis. Es va poder veure del 26 de març al 20 de juny a Ca n’Oliver.

Exposició Memento mori

No Comments

Post A Comment