Unes instal·lacions dignes per al Conservatori

Unes instal·lacions dignes per al Conservatori

La rehabilitació d’edificis singulars en desús ha estat una de les principals prioritats d’Ara Maó durant la present legislatura. Avui, tota la feina feta, les negociacions amb la resta d’administracions i la nostra aposta decidida per donar ús a la Sala Augusta, un emplaçament emblemàtic que havia quedat abandonat, dona els seus fruits.

El projecte, consensuat amb l’equip directiu del Conservatori, permetrà bastir a la ciutat d’una infraestructura totalment necessària, a més de dinamitzar i revitalitzar la barriada.

D’aquesta manera, les reivindicacions i el pas ferm d’Ara Maó, així com la tenacitat de la batlessa i candidata de l’agrupació d’electors a l’Ajuntament han fet possible desbloquejar la situació donant resposta a la demanda històrica d’unes instal·lacions dignes per al Conservatori.

La feina institucional ha estat intensa al llarg de la legislatura, però Ara Maó ha aconseguit que el Govern, l’administració competent en aquesta matèria, s’impliqués per atendre les necessitats de la ciutat.

El conveni de 7,9 milions per al nou Conservatori Professional de Música de Menorca es va signar ahir mateix entre l’Ajuntament, el Govern i el Consell. En aquest punt, cal dir que l’aportació municipal és d’un milió i mig d’euros en quatre anys i, per tant, no afectarà altres inversions.

A més, l’Ajuntament mantindrà la propietat de la Sala Augusta i podrà utilitzar-la sempre que vulgui. “Aquests projectes són un repte i no és fàcil resoldre els entrebancs que sorgeixen”, reconeix Juanola, “però, finalment, després de tants anys, estem a punt de començar les obres d’un nou conservatori i de recuperar un immoble en estat de runa al centre de Maó”.

Per a més informació, aquí teniu la nota publicada ahir per l’Ajuntament: http://www.ajmao.org/Contingut.aspx?IdPub=17015

No Comments

Post A Comment