Verge del Toro: el resultat d’una feina ben feta

Verge del Toro: el resultat d’una feina ben feta

L’antic hospital Verge del Toro, que va tancar les seves portes l’any 2007, és un d’aquells edificis entranyables i emblemàtics que, a més, formen part del ‘skyline’ de la nostra ciutat.


Maó va estar a punt de perdre aquestes instal·lacions, quan el PP va intentar retornar el centre de salut a la Tresoreria de l’Estat, però l’arribada d’Ara Maó al govern municipal i el seu convenciment i coherència a l’hora de defensar la necessitat de reconvertir-lo en un centre sociosanitari han estat cabdals perquè l’inici de les obres sigui avui una realitat.


“No ha estat un camí fàcil”, reconeix la batlessa i candidata de l’agrupació d’electors a l’Ajuntament, Conxa Juanola, qui explica que la principal dificultat ha estat demostrar al Govern que el millor futur de l’antic hospital era la seva reconversió en un centre per a malalts crònics.


“Per aquest motiu vam insistir en la necessitat de dur a terme un estudi tècnic per conèixer l’estat real del Verge del Toro i el resultat va ser clar: l’edifici es podia utilitzar perfectament”, indica Juanola.


Amb aquesta informació, l’equip municipal liderat per la candidata d’Ara Maó va demanar amb més convicció al Govern la posada en marxa de tots els mecanismes per poder dur a terme la recuperació de l’antic hospital.


Avui, amb les feines de la primera fase ja iniciades, Juanola mostra la seva satisfacció. “És una veritable conquesta social”, subratlla. Podeu llegir la nota de premsa de l’Ajuntament a: http://www.ajmao.org/Contingut.aspx?IdPub=17009#*

No Comments

Post A Comment