Verge del Toro

Verge del Toro

Creim en la coherència com a valor en política. I hem manifestat moltes vegades la nostra preocupació per la manca de places sociosanitàries a Maó i a Menorca per extensió. La nostra aposta, des de sempre, ha estat Verge del Toro, com a primera opció.
Però també veim partidismes:
2011: Campaya electoral del PP en favor del sociosanitari Verge del Toro PP
2012: El PP Maó en favor del sociosanitari: http://menorca.info/…/agueda-reynes-reivindica-uso-sociosan…
2012: El PP Balears al Parlament comprometent-se a un sociosanitari: http://www.ppmenorca.es/lantic-hospital-verge-del-toro-ac…/…
2014: El PP Maó facilita un canvi d’usos http://menorca.info/…/mao-facilitara-cambio-usos-del-solar-… , i aconsella la venda http://www.ppmahon.es/una-solucio-moderna-a-un-problema-ve…/ . La consellera Herráiz diu que no s’ha de reconvertir el Verge del Toro i que els serveis ja s’estan donant. http://menorca.info/…/herraiz-cree-reconvertir-verge-del-to… Fals, perquè IBSALUT reconeix que hi ha manca de places sociosanitaries a Menorca.
2015: Él PP de Maó ja descarta construir un centre sociosanitari http://menorca.info/…/descarta-construir-nuevo-centro-socio… i impulsen la devolució de l’antic hospital http://menorcaaldia.com/…/agueda-reynes-impulso-la-devoluc…/ . Devolució, d’altra banda, mal feta, perquè tot s’ha trobat a mitges i tot segueix igual.

Tenim damunt la taula un gran repte, i per aço farem feina. Tenim compromís per part del Govern sobre el Verge del Toro, encara només sigui una primera passa. http://www.cime.es/publicacions/verpub.aspx?Id=16090 . Una feina que hem de construir entre tots.

No Comments

Post A Comment