Votam a favor de l’actualització dels reglaments dels Consells Municipals

Votam a favor de l’actualització dels reglaments dels Consells Municipals

En coherència amb el que vam votar el passat juliol sobre l’actualització dels reglaments dels Consells Municipals, tornam a votar a favor perquè consideram que s’ha d’actuar, ja de manera urgent, per poder comptar amb un reglament marc pels diferents Consells; i sobretot fer-lo complir, ja que actualment n’existeix un per a cadascun d’aquests i es troben desactualitzats.

Tampoc s’estan reunint des de fa temps  i creiem que un nou reglament serviria d’impuls perquè ho tornessin a fer. Ara bé, s’ha de dir que a l’anterior legislatura, Ara Maó va treballar en la redacció d’aquest document quan gestionàvem l’Àrea de Participació Ciutadana, resultant un reglament que únicament estava pendent de ser revisat pels serveis jurídics de l’Ajuntament, però una sèrie d’entrebancs van endarrerir aquest procés i finalment no va veure la llum.

L’equip de govern actual coneix l’existència d’aquest document i tenen la nostra predisposició per poder fer-lo realitat. Tot i que si fos necessari començar a redactar-lo novament, també els oferirem la nostra col·laboració. Per tant, esperam que es comenci a treballar amb la màxima brevetat i estarem pendents que així sigui.

No Comments

Post A Comment