Xavier Salvador presenta ‘Retrospectiva’ a la Sala Sant Antoni de Maó

Xavier Salvador presenta 'Retrospectiva' a la Sala Sant Antoni de Maó

Xavier Salvador presenta ‘Retrospectiva’ a la Sala Sant Antoni de Maó

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Maó, hem organitzat l’exposició ‘Retrospectiva’, de Xavier Salvador, que es podrà veure a la Sala Sant Antoni fins al 26 d’agost.

‘Retrospectiva’, de Xavier Salvador

En aquesta exposició retrospectiva, Xavier Salvador ens mostra la serenor i la tranquil·litat que ha trobat a Menorca, on viu i pinta des del 1977, i on ha aconseguit la sinergia perfecta entre artista, entorn i obra.

Gràcies a la seva capacitat de síntesi i a la seva sensibilitat, Xavier ens transmet la llum i la bellesa del paisatge menorquí i de la seva gent. Les seves obres, com diu ell, “parlen per si soles de vivències i d’estats d’ànim, sense paraules, sense discursos i en silenci, per gaudir d’un llenguatge tan antic com el llinatge humà”.

Aquest artista perseverant, discret i sincer ens convida a passejar, a descansar la mirada en les seves pintures i a gaudir -com ell- del temps, de la llum, de la pau.

La tinenta d’Alcaldia de Cultura, Conxa Juanola, explica de Xavier Salvador que, malgrat tot el que ha fet i els èxits que ha tingut en la seva trajectòria artística -tant a Menorca com fora de la nostra illa-, segueix mantenint la personalitat dels grans, la d’aquells que creuen en la seva feina, que la viuen amb passió.

I açò és el que ens transmet Xavier Salvador amb la seva mirada a la terra que l’envolta; una mirada serena, neta, que retrata molt bé aquesta terra mediterrània de colors vius.

L’Ajuntament de Maó agraeix sincerament a l’artista l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta mostra retrospectiva; i, així mateix, convida tothom a visitar-la i a descobrir la gran riquesa que conté la seva pintura.

Horari de visita

Sala Sant Antoni de Maó (s’Arraval, 32)

De dilluns a dijous de 18.00 h a 21.00 h

Divendres i dissabtes d’11 a 14 h i de 18 h a 21 h

Del 7 de juliol al 26 d’agost

FEU CLIC AQUÍ PER CONSULTAR EL CATÀLEG DE L’EXPOSICIÓ.

No Comments

Post A Comment