Ara Maó és una agrupació d’electors que traspassa les fronteres dels partits polítics tradicionals. Ens definim com a persones implicades en l’esdevenir de la nostra societat, començant per la nostra ciutat, i amb voluntat que açò tengui una perspectiva general, pensant que el canvi en el nostre entorn podria també servir per un canvi més general. Hem de fer possible aquella premissa del “Pensa globalment, actua localment”.

L’origen de les persones que integren aquesta plataforma ciutadana és diversa i de diferents àmbits, però que s’ajunta per fer possible una acció política que giri entorn a una sensibilitat basada en la igualtat d’oportunitats de les persones, el respecte a l’estat del benestar i als serveis bàsics, el respecte al medi ambient, la voluntat de crear una política veritablement participativa, el respecte als drets dels pobles i de les persones, la creença en una vida democràtica que sigui l’eix del nostre esdevenir col·lectiu. Diferents partits donen suport a l’agrupació: Més per Menorca, Esquerra de Menorca i Podem.

Els nostres representants actuen i governen amb el seny que requereix cada situació, en benefici de tota la població. Ara Maó, igualment, continua amb la seva feina de participar en la política del carrer, de crear estats d’opinió i de debatre qüestions que són importants des dels grups de feina on seràs benvingut.