Regidors

Després de les eleccions, en què Ara Maó va aconseguir una gran representació, es va arribar a un pacte de govern amb el Partit Socialista (PSOE) per possibilitar un govern progressista a la nostra ciutat, amb la candidata per Ara Maó, Conxa Juanola, com a alcaldessa. Així és com queda configurat el nou equip de govern de l’Ajuntament de Maó amb les responsabilitats de cada regidor:

Conxa Juanola

Càrrec: batlessa; també duu Personal i Interior.

Concepció Juanola Pons neix a Maó el 1958. Lligada a diferents moviments socials, va formar part de l’equip impulsor de l’Escola de Natura des Castell a la dècada dels vuitanta. L’any 1992 assolia la presidència insular del GOB de Menorca i en 2010 la presidència interinsular de la mateixa entitat.

Ha impulsat projectes de mediació entre sectors, com la creació de la reserva marina del nord de Menorca, o el programa d’acords de custodia del territori a l’àmbit agrari. Ha duit a terme vàries ponències a cursos i trobades estatals de resolució de conflictes i lideratge social.

Després d’uns anys de treball autònom, entra a treballar en l’administració local, on ha dirigit el Servei Municipal de Cultura i ha portat la gerència del Teatre Principal de Maó, entre d’altres.

Laia Obrador

Tinenta de batle de Serveis Socials i Àmbit Socioeducatiu (inclou Escoles infantils i Escoles Municipals)

Jordi Tutzó

Tinent de batle d’Hisenda, Noves Teconologies, Transparència i Participació

Manolo Lora

Regidor de Microciutat, Parcs i Jardins (serveis tècnics i brigada)Regidor de Microciutat, Parcs i Jardins (serveis tècnics i brigada)

Biel Pons

Regidor d’Atenció Comunitària, Igualtat, Habitatge i Residència Geriàtrica

Rafa Muñoz

Tinent de batle de Recursos i Sostenibilitat (energia, aigua i residus i suport a Microciutat) i Cooperació Internacional