Regidors

El mandat corporatiu 2019-2023 amb pacte de govern amb el Partit Socialista (PSOE), permet continuar la feina començada en la línia progressista de l’anterior legislatura. Les diferents àrees a càrrec d’Ara Maó són estratègiques per incidir en la política de transformació, tant a nivell de model de ciutat com de societat. Així és com queda configurat el nou equip a l’Ajuntament de Maó amb les responsabilitats de cada regidor:

Conxa Juanola

Càrrec: tinenta de batle de Cultura (inclou arxiu i patrimoni) i de Medi Ambient (inclou residus, neteja i coordinació de zones verdes, jardins, camins i mobilitat).

Concepció Juanola Pons neix a Maó el 1958. Lligada a diferents moviments socials, va formar part de l’equip impulsor de l’Escola de Natura des Castell a la dècada dels vuitanta. L’any 1992 assolia la presidència insular del GOB de Menorca i en 2010 la presidència interinsular de la mateixa entitat.

Ha impulsat projectes de mediació entre sectors, com la creació de la reserva marina del nord de Menorca, o el programa d’acords de custodia del territori a l’àmbit agrari. Ha duit a terme vàries ponències a cursos i trobades estatals de resolució de conflictes i lideratge social.

Després d’uns anys de treball autònom, entra a treballar en l’administració local, on ha dirigit el Servei Municipal de Cultura i ha portat la gerència del Teatre Principal de Maó, entre d’altres.

Toni Carrillos

Tinent de batle d’Educació (inclou escoles municipals i escoles infantils) i de Joventut. Coordinació d’Igualtat, normalització lingüística, participació ciutadana i cooperació.

Manolo Lora

Regidor de Zones verdes, camins i Mobilitat

Cati Ferrer

Regidora d’Igualtat, Participació ciutadana i Cooperació

Rafa Muñoz

Tinent de batle de Recursos i Sostenibilitat (inclou Aigua i energia)