Ciutat per viure

De la ciutat espectacle a la ciutat educadora

El nostre és un model de la convivència amb respecte: tot té cabuda a Maó. Per viure-hi i per fer-hi feina, per educar-se i per guanyar-hi doblers.

Més que cercar la societat del benestar, volem el benestar de la societat, concretada en la satisfacció, la confiança i la tranquil·litat amb què es viu.

Volem aconseguir una ciutat que millora l’educació dels seus ciutadans i uns ciutadans educats que milloren la ciutat. És una roda virtuosa cap al benestar real individual i col·lectiu. Aquest projecte l’hem de fer entre tots, participant de manera lliure i responsable en la seva concreció. A la vegada, cercam una ciutat que dinamitza la seva economia a partir de les característiques que li donen personalitat, amb la base en un programa estratègic per a tot el municipi.

Hem triat també un espai molt específic per planificar la microciutat. És a dir, la ciutat que trepitjam tots els ciutadans i ciutadanes: aquelles actuacions que fan més habitable el nostre entorn. Més de 100 reunions amb els vesins i 500 actuacions que fan una idea del volum de feina. Més info*

Fites

Programes d’inserció laboral

Programes d’inserció laboral i convenis amb el SOIB tant per a joves com per a aturats de llarga durada, que han pogut gaudir d’una feina i una formació a l’administració.

Millores a la ciutat

Reformes i actuacions que donen un aire nou i fan la ciutat més habitable: placeta Verge del Toro, plaça Eivissa, carrer Sant … de Sant Climent…