‘Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial’, un document que marca l’estratègia d’Ara Maó per als propers anys

L'ASSEMBLEA D'ARA MAÓ APROVA LA PONÈNCIA 'HORITZÓ 2023. UN ESPAI DE CONFLUÈNCIA PER A LA TRANSICIÓ ECOSOCIAL'

‘Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial’, un document que marca l’estratègia d’Ara Maó per als propers anys

El passat 12 de desembre, vam celebrar l’Assemblea d’Ara Maó, que a causa de les restriccions de la covid-19 es va dur a terme en format telemàtic, a través de la plataforma Zoom.

Hi van poder participar tots els adherits, així com les forces polítiques que donen suport a l’agrupació d’electors.

L’Assemblea va aprovar el pressupost per al 2021 i la ponència Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial.

Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial

El document Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial es va aprovar per unanimitat, i una vegada incorporats els suggeriments que es van fer durant el debat servirà com a base per mirar cap al 2023, any de les pròximes eleccions municipals.

Partint de l’anàlisi del context actual, el text aprovat constitueix la proposta estratègica d’Ara Maó per als propers anys, i assenyala l’objectiu principal de fer feina des del municipalisme per avançar cap a una sortida ecosocial a l’actual crisi del capitalisme.

El document també dibuixa l’estructura política i organitzativa d’Ara Maó, i referma la voluntat de l’agrupació d’electors de seguir sent l’espai de confluència de l’esquerra a Maó.

Podeu accedir a la ponència fent clic aquí.

No Comments

Post A Comment