Maó és el 4t municipi de l’estat espanyol que més inverteix en serveis socials

Maó és el 4t municipi de l'estat espanyol que més inverteix en serveis socials

Maó és el 4t municipi de l’estat espanyol que més inverteix en serveis socials

Només 28 ajuntaments de més de 20.000 habitants van assolir l’excel·lència pel que fa a despesa social durant l’any 2018 a tot l’estat espanyol, i un d’ells és l’Ajuntament de Maó, que ocupa la quarta posició en el rànquing estatal, amb una despesa de 191,9 euros per habitant.  Així es desprèn de l’estudi de la Asociación de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales, que ha analitzat un total de 421 municipis a partir de les dades del Ministeri d’Hisenda.

Aquestes dades, corresponents al 2018, confirmen l’aposta ferma d’Ara Maó per una de les seves prioritats cabdals, com són els serveis socials prestats a la ciutadania des de l’Ajuntament.

Aquesta classificació, que ara es confirma amb un impressionant 4t lloc a escala estatal, posa en valor la feina feta pels regidors d’Ara Maó, principalment na Laia Obrador i en Biel Pons al capdavant de l’Àrea de Serveis Socials i na Conxa Juanola com a alcaldessa, que són els responsables màxims de l’assoliment d’aquesta fita històrica, que no és fruit de cap casualitat.

A hores d’ara, seguim fent força perquè es mantinguin les mateixes prioritats en l’actual equip de govern municipal. Continuam!

També podeu llegir la notícia en aquest enllaç.

No Comments

Post A Comment